Hauteau-schuifpui

Hefschuifpuien kunnen naar wens worden uitgerust met een systeem van HAUTAU. Een dergelijk schuifsysteem kan voor extra gemak zorgen bij het openen en sluiten van schuifpuien. Dit kan met handmatig of elektrisch beslag van HAUTAU makkelijk gefaciliteerd worden. Omdat dit systeem zo goed past bij een schuifpui spreken we dan ook van een hautau schuifpui.

Een hautau schuifpui maakt het een stuk gemakkelijker om een schuifpui te heffen, te openen en te sluiten, een kiepgedeelte te kantelen of wentelen en weer terug te zetten. Het draait allemaal om comfort. Een Hautau schuifpui is mogelijk bij zowel een hefschuifpui als bij een kiep-hefschuifpui.

De voordelen van een hautau schuifpui

Het draait met een hautau schuifpui dus allemaal om het comfort en toegenomen gebruiksgemak ten opzichte van de hefschuifpui of kiep-hefschuifpui. Enkele voordelen naast de gebruikelijke voordelen van de hefschuifpui zijn er typische hautau voordelen.

Geschikt voor alle materialen

Een hautau schuifpui kan vervaardigd worden uit alle gangbare materialen, te weten kunststof, hout en aluminium. Zodoende is er voor elke uitstraling een hautau oplossing.

Elektrische bediening mogelijk bij een hefschuifpui

Er is geen hefsysteem of hendel zichtbaar bij dit type beslag omdat de schuifpui makkelijk opent en sluit met één druk op de knop of eventueel door middel van een sensor. Tevens is het systeem van een afstandje te bedienen en heeft het een noodoplossing als de stroom uitvalt zodat je altijd naar buiten kan in geval van nood.

Als je kiest voor een elektrische hautau schuifpui dan wordt het systeem volledig geïntegreerd aangeleverd wat de kwaliteit garandeert die je mag verwachten. Tevens zorgt dit ervoor dat het goed weggewerkt is.

De nadelen van een hautau schuifpui

Als nadeel kom je met een hautau systeem uit op het maximale gewicht en de maximale hoogte. Een hautau schuifpui kan enkel geplaatst worden tot tot een maximale raambreedte van 3235 mm, een raamhoogte van 2700 mm en een maximale kozijnbreedte (2 delen) van 6500 mm. Er is een maximaal gewicht van 300 – 400 kilogram van het te schuiven gedeelte. De genoemde maximale maten en gewichten gelden voor de hefschuifpui.

Voor het kiepprincipe gelden andere maximale afmetingen en gewichten. Dit heeft te maken met het type materiaal. Voor aluminium geldt een maximaal ander maximaal gewicht dan voor hout en PVC. Vraag ons naar de mogelijkheden en eisen voor jouw woning.

Heb je vragen over deze hautau schuifpui, eventuele elektrische mogelijkheden, de voor- en nadelen of wil je weten hoe deze toegepast kan worden in jouw persoonlijke situatie? Vraag gratis offerte aan!

Ben je al overtuigd van schuifpuien als de volgende verbetering aan je woning of heb je meer informatie nodig?

Vraag gratis een offerte aan! Hier invullen

© 2016 Schuifpui-vergelijker.nl

Powered by powered-by-dirigistus

skgdkpwit pkvwdkp witvmrgdkpwit